Nyt logo - GCRC indtræder i et nyt årti

I 2019 indtræder Grønlands Klimaforskningscenter i et nyt årti, og vi fejrer dette ved at annoncere et nyt logo og image.

16.01.19

Et stærkt grønlandsk forskningscenter

Gennem det sidste årti er GCRC blevet en integreret del af forskningsmiljøet i Grønland og det grønlandske samfund. Med vores nye logo ønsker vi at symbolisere vores nye strategi, hvor aktiviteter inden for vores center har til formål at gavne lokalt og være relevant for det grønlandske samfund

 

Malene Simon, leder af centret siger: "Vores center går ind i et nyt årti. Det har udviklet sig betydeligt i løbet af disse 10 år, og centret er blevet mere integreret i det grønlandske samfund. Derfor har vi valgt et nyt logo og billede, der er knyttet til det grønlandske flag og symboliserer vores omgivende natur "

 

"Fordi vores center samarbejder internationalt og Klimacenteret´s fokus er det grønlandske samfund, lancerer vi logoet både på engelsk og grønlandsk", konkluderer Malene Simon.

 

Fyldt med meningsfulde symboler og associationer

Det nye logo afspejler de elementer i den grønlandske natur, som GCRC arbejder med. Trekanterne repræsenterer bjergene og isbjerge med den blå himmel i baggrunden. Halvcirklen nedenfor repræsenterer havet med eller uden is. Logoet har en stærk tilknytning til Grønlands flag for at repræsentere, at GCRC er et grønlandsk forskningscenter, og alle vores aktiviteter er designet til at være af værdi for det grønlandske samfund.

 

Logoet blev designet af det grønlandske selskab Let It Snow ApS

 

gcrc.gl/news/new-logo-gcrc-enters-a-new-decade/

<- Tilbage