Stipendier

Pinngortitaleriffik -Grønlands Naturinstitut til venstre og Ilimmarfik videncenter til højre, der bl.a rummer Ilisimatusarfik - University of Greenland. Klik på billedet for forstørrelse. Foto: Carsten Egevang

Opslag af 3 grønlandsrelaterede ph.d.- eller postdoc-stipendier 2018

Stipendierne

For at styrke forskningsudvikling og forskerrekruttering i Grønland opslår Grønlands Naturinstitut hermed 3 ph.d.-stipendier (3-årige) eller postdoc-stipendier (2-årige) til besættelse i 2018.

To stipendier finansieres af den danske stat over kontoen til Arktiske Midler, mens et stipendie finansieres af Grønlands Selvstyre. Stipendierne uddeles af Grønlands Naturinstitut efter indstilling fra det tværfaglige ”Grønlands Forskningsråd”.

NB: Stipendierne opslås under forudsætning af forventet tilsagn fra bevilgende myndigheder

Formål og prioriterede områder

Stipendierne skal støtte forskningssamarbejde mellem Danmark og Grønland og konsolidering af forskningskvalitet på højt niveau. Stipendierne kan besættes inden for alle videnskabelige hovedområder. Ved prioritering vil der blive lagt vægt på støtte til projekter, som bidrager til videnoverførsel og -opbygning mellem danske og grønlandske forskningsinstitutioner.  

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist er den 1. marts 2018. Der forventes svar på ansøgningerne inden den 1. maj, 2018.

Links til:

Opdateret 05.04.2018